Je boekhouding op orde

Als ondernemer ben je simpelweg verplicht om een administratie bij te houden. Financieel Geluk is een professioneel administratiekantoor dat je helpt, adviseert en ondersteunt met je boekhouding.

Financieel Geluk regelt

Financieel Geluk regelt alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor je, zoals:

  • inrichten en bijhouden van je administratie
  • verzorgen periodieke aangifte omzetbelasting (BTW)
  • opmaken verlies- en winstrekening
  • opmaken balans
  • verzorgen aangifte inkomstenbelasting

Wat je zelf kunt doen en wat je wilt laten doen, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je persoonlijke situatie. De één wil zo veel mogelijk zelf doen, de ander wil het liefst alles uitbesteden.
Persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij Financieel Geluk centraal en dus past de dienstverlening altijd bij je wensen en je persoonlijke situatie. En of je nu veel of weinig zelf doet, je kunt er altijd op rekenen dat Financieel Geluk een professioneel oogje in het zeil houdt zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak

Financieel Geluk adviseert

Goed je (fiscale) mogelijkheden gebruiken kan je een hoop geld opleveren. Bij Financieel Geluk ben je ook aan het goede adres voor advies. Is het verstandig om investeringen te doen? Je auto op de zaak zetten of juist privé houden? Kun je slimmer omgaan met je kosten? Vragen waar Financieel Geluk je graag adviseert om het beste antwoord te vinden.

Maak een afspraak

Voor starters

Je staat te trappelen om met je bedrijf te beginnen. Je website is af, je hebt je marketingplan en vol energie ga je aan de slag om klanten te werven. Juist in die fase denken veel startende ondernemers even niet aan de boekhouding. “Eerst klanten en daarna ga ik dat wel regelen.”

De praktijk laat zien dat startende ondernemers hierdoor vaak in de problemen komen. Dat is zonde, vooral omdat je het kunt voorkomen.

Financieel Geluk begeleidt startende ondernemers met het opzetten en bijhouden van de administratie en het maken van een ondernemingsplan in begrijpelijke taal.

Wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.